Ruiterfysio

Afspraak

Maken

Laat mij deel uitmaken van jouw succesverhaal in de paardensport. Neem contact op met mij bij Ruiterfysio voor gespecialiseerde zorg die echt het verschil maakt. Samen werken we aan jouw doelen en verbeteren we jouw prestaties en welzijn.

Ruiterfysio.nl

Een behandeling van een half uur kost € 50. Betaling vindt direct na de behandeling plaats. Je kunt betalen met PIN, en bij contante betaling verzoeken we je om gepast te betalen.

Voor je eerste afspraak stuur je jouw NAW-gegevens, BSN-nummer en mobiele telefoonnummer naar info@ruiterfysio.nl. Breng je legitimatiebewijs mee en controleer je verzekering voor fysiotherapie. Tijdens de eerste afspraak nemen we je administratieve gegevens op, doen een intake en onderzoek. We starten de eerste behandeling zodra we het eens zijn over het behandelplan.

Je kunt direct na je behandeling een vervolgafspraak maken, of dit later doen via onze website, per SMS of telefoon.

Bij verhindering vragen we je om minimaal 48 uur van tevoren af te bellen. Als je niet tijdig annuleert, wordt de behandeling in rekening gebracht. Je kunt je afspraak annuleren via e-mail, telefoon of SMS.

Laat geen waardevolle spullen achter in je auto of wachtruimte, en houd je binnen onze praktijk aan de algemeen geldende normen en waarden. Er geldt een rookverbod in de praktijk.

Maak een afspraak

Plan een afspraak via Telefoon, SMS, Whatsapp, Email of via het formulier hier onder

info@ruiterfysio.nl​

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Stuur mij een e-mail op info@ruiterfysio.nl. Ik zorg ervoor dat je snel een reactie krijgt om een afspraak in te plannen of je vragen te beantwoorden.

Harskamperweg 22A, 3774 JP Kootwijkerbroek

De praktijk is gevestigd bij het Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek.

Route beschrijving

Route beschrijving vanaf het noorden:

RUITERFYSIO.nl is goed bereikbaar vanaf de A1, afslag 17, Stroe/Garderen. N310 naar het zuiden volgen. Richting Harskamp en na 2 kilometer de eerste afslag rechts, Kootwijkerbroek, rechts aanhouden en na 200 meter aan de linkerkant.

Route beschrijving vanaf het zuiden:

van af A12 afrit 25 richting Oosterbeek en de N310 naar het noorden volgen.

Openbaar vervoer:

Buslijnen 105 en 107 stoppen vlakbij de praktijk op de Harskamperweg.

De praktijk bevindt zich op het terrein van Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek. Doorrijden tot dat het hek automatisch opengaat. Parkeren bij de P en aan de linkerzijde, de witte deur, is de ingang. Op de begane grond is de wachtruimte, je wordt daar opgehaald. Boven bevinden zich toiletten en een kleedruimte, mocht je daar gebruik van willen maken.